2013. december 9., hétfő

Hétfői duplázás, igazi napi tuti foci tippekkel!

swanseaElső látogatásunkat az angol foci csúcs bajnokságában a Premier Liga - ban kezdjük. Még pedig a Swansea - Hull city mérkőzéssel kapcsolatban érkeznek az igazi napi tuti foci tippek. És mi lesz másik mérkőzés, amivel sikerrel duplázhatod a meg a tétedet? Hamarosan kiderül!





Swansea - Hull City

 

Hiányzók:

 

Swansea: Elsősorban a Swansea házatájáról tudok jó hírekkel szolgálni, még pedig Michu felépült a boka sérüléséből és Bony(11/4) is felgógyult. Alvaro Vazquez(7/0) továbbra sem számíthatnak a hazaiaknál.

Hull City: Curt Davies (13/0) letöltötte eltiltását az Arsenal csapata ellen így, ma ismét számíthatnak rá a Hull Citynél. Fontos tagja a védelemnek így visszatérése fontos tényező.

Forma:

A Swansea nagyon vegyesen szerepel, hullámzó a csapat teljesítménye, bár legutóbb 3-0-ra legyőzték a Newcastlet. Majd ez Newcastle legyőzte a Manchester United -ot, ilyen a sportfogadás! A 2 komoly visszatérő lendületet adhat a csapatnak úgy vélem Michu és Bony 2 fontos játékosa a Swansea-nak.


A Hull city- nál komoly problémák vannak a vendég formával. Idegenben mindössze egyszer nyertek és a többi mind vereség. Ez katasztrofális forma. De nézzük meg csak kikkel játszottak idegenbe idén, aikiktől vereséget szenvedtek? Arsenal, kíváló formában kezdő Southampton,Tottenham, Everton, Manchester City, Chelsea. Egyik csapattól se szégyen kikapni.

No de mi legyen a napi tuti foci tipp?

 

Abszólut nem tartom olyan esélyesnek a hazaikat, mint ahogy azt sokan gondolják. Mivel csalóka a vendégek idegenbeli formája. Könnyen lehet, hogy pont ma törik meg a rossz sorozat. Nem mernék ilyen irányú fogadást tenni. Napi tuti tippnek 2 javaslatom lenne: az egyik a 2,5 under gólfogadás, a másik 2-3 gól. Biztonságosabbnak találom erre a meccsre gólfogadást, mint a 3 esélyes-t.

Tipp: Swansea - Hull City 2,5 under gólfogadás(1,65), 2-3 gól gólfogadás (1,9), Nagyon biztos tipp: 3,5 under 1,25

 

Kaiserslautern - Düsseldorf

 

A duplázóshoz még kell egy kisebb,de biztosabbnak tűnő tipp, ez pedig a német másodosztályból érkezik duplázni és nyerni kívánó sportfogadó barátaimnak. A hazai Kaisereslautern legutóbb meglepetés vereséget szenvedett a Drezdától. De csak épp hogy kikaptak. Most lesz lehetőségük begyűjteni az elhullajtott pontokat. A feljutáshoz minden pontra szükség lesz, jelenleg csak a 3. helyen vannak holtversenyben a St.Paulival.

A Düsseldorf idegenben nem muzsikál túl fényesen, de összeségében sem. Ők a kisesés ellen fognak küzdeni. Azt hiszem egyértelmű, hogy kiesés ellen küzdő csapat és feljutásért küzdő csapat meccsén, mit fogok javasolni napi tuti foci tippnek.

Tipp:Kaiserslautern - Düsseldorf Hazai 1,31

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése