2013. május 12., vasárnap

Angol foci vasárnapi ebédhez!

A vasárnapi ebéd előtt, még azért van egy pici idő lefutni a lottózóba vagy felmenni valamelyik online fogadó oldalra, és belőni azokat a tuti szelókat. Nézzük is miből válogatunk ma. Angol focival kezdünk Stoke -Tottenham 14.30-tól.











Stoke- Tottenham 14.30

stoke_tottenham_tabella
Kezdjük is a vasárnapi kirándulásunkat még pedig Angliában. A Stoke fogadja a Tottenham csapatát. Az elmúlt 3 meccsen egyik csapat sem szenvedett vereséget a bajnokságban, úgyhogy mindketten jó előjelekkel várhatják a vasárnapi összecsapást.

A tabellára tekintve egyértelműen látható, így a bajnokság vége fele, hogy Tottenhamnek sokkal fontosabb ez a meccs, mint a Stoke-nak. Stoke a középmezőnybe fog végezni, most már, ha esik ha fúj, nincs sok tétje már ennek a meccsnek számukra.

Ezzel szemben a Tottenham a Bajnokok Ligája szereplésért küzd. A Chelsea már rendesebben kezd elhúzni tőlük, de az Arsenal-t még be tudják fogni, egy jó szerepléssel. Ehhez viszont nélkülözhetetlen egy győzelem a Stoke ellen.

Kételyek, hiányzok!

stoke_tottenham

A Tottenham részéről 2 nagy hiányzó van: Dembelé, és Sandro ő ugyan már régebb óta nem áll rendelkezésre, de Dembelé hiányozni fog.


A Stoke-nál Glen Whelan és Marc Wilson játéka a kétséges, a fontosabb emberek közül
Az elmúlt kettő egymás elleni meccsük döntetlennel zárult, erre ma is meg van minden esély, ráadásul a Stoke igazi döntetlen király csapat(36/14). De úgy gondolom a Tottenham-nél érzik a meccs súlyát Bale-ék és behúzzák





Tipp: Stoke- Tottenham V 14.30-tól

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése