2013. május 13., hétfő

Duplázd meg a pénzed hétfőn!

hetfo_fogadasA hétvégi sportfogadó dömping után, ismét egy csendes hétfőre ébredtünk. De ez a nap pont megfelelő arra, hogy pár kisebb oddszú meccsel megduplázzuk pénzünket. Nem nagy a foci kínálat, de azért lehet találni, mindenkinek ízlésére valót.
A kör utazást Spanyolországban fogjuk kezdeni, ahol Bajnokok Ligája szereplésért küzdő Real Sociedad fog összecsapni az elmúlt kettő meccsét megnyerő Granadával. Lesz dán bajnoki és olasz meglepi is a tarsolyban!



Kivégzés lesz Sociedadban?

Spanyol foci hétfő estére. Hacsak a tabellára tekintünk is láthatjuk a nagy különbséget a két csapat között. Az ötödik Sociedad fogadja a tizenhatodik Granadát. Nem fukarkodik a gólokkal a Real Sociedad, a Valenciának és a Malagának is 4-et gurítottak hazai pályán, lehet ma is kiszkad a gólzsák. Ráadásul Granada már kétszer is kapott 5-ös verést az elmúlt hónapokban
sociedad_granada
Az utóbbi pár meccsén viszont a kieséstől tartva nagyon összeszedte magát a Granada 2 győzelem egy döntetlen, úgyhogy azért lehet izgalom bőven.

Tipp: Real Sociedad -Granada Hazai és 2, 5 gól felett

Mi újság Norvégia? Aalesund-Lillestrøm

norveg_foci
Egy sorozattörő tipp következik egyenesen Dániából.. Az Aalesundnak az utóbbi meccsein nem sok babért teremt. De most itt az ideje, hogy Lillestrom ellen javítsa a bakikat.

Hiába kezdte 3 győzelemmel a bajnokságot, az utóbbi 4 meccsén nem sikerült nyerniük, ma ki jöhetnek ebből a hullámvölgyből, és legyőzhetik a Lillestromot. A Lillestrom tipikus középcsapat formát mutat eddig, hol nyer, hol kikap, hol x.

Tipp:Aalesund-Lillestrøm Hazai

Napi meglepi! Hétszerezd meg a pénzed!

Kedvenc bundás olasz 2. ligánk szokásos hétfői meccse a Varese Crotone, igen érdekes oddszai vannak a meccsnek. Még pedig 6. Varese csap össze a 11. Crotonen-nal és mindössze 8 pont a két csapat között a különbség.

Ennek ellenére az oddsok nagyon hazai irányba lejtenek, mintha kb az utolsóval játszana Varese. Ennek egy oka lehet, hogy pocsék idegenbeli formája van Crotonenek.
7-es oddszért pedigh megéri tenni a Crotonet, mivel ennek jóval nagyobb az esélye
varese_croton


Tipp:Varese Crotone V

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése